• Homepageslider6
  • Home

Velkommen til Skåbu Hyttegrend.

 Er du ute etter et godt utgangspunkt for en ferie i nærheten av de vakre naturområdene: Jotunheimen, Rondane, Gudbrandsdalen og Peer Gyntvegen? For en veldig bra ferie med denne mulighetene er du hos oss på den riktig adressen, fordi Skåbu Hyttegrend tilbyr deg helt møblerte, full utstyrte hytter og et pent campingområdet; derfor er Skåbu Hyttegrend et flott utgangspunkt for en sommerferie eller en vinterferie i en overveldende natur. Fra alle typer aktiviteter i den praktfulle, koselige Skåbu Hyttegrend kan du ta hver tur du vil, muligheter er store…

Skåbu Hyttegrend er helårsåpent og ligger i nærheten av Skåbu, Oppland. Denne landsbyen er den høyestliggende permanent bebodde landsbygda i Norge (900 moh) og har cirka 600 innbyggere. Skåbu ligger ± 90 km nord for Lillehammer og ± 100 km sør-øst for Lom.

Et opphold på Skåbu Hyttegrend er absolutt anbefalt hvis du leter etter ro og vakker natur; for en uforglemmelig ferie i den urørte naturen hvor stilla er hørbar. Kom til Skåbu Hyttegrend og nyte et deiligt opphold!!

 

!!! 10% RABATT VED BESTILLING AV HYTTER VIA KONTAKSKJEMAET VÅR ELLER E-POSTEN !!!

 

SJEKK VÅRE ARRANGEMENTER EN GANG

 

 

camping

Vår camping ligger på den pene Olstappen innsjø

camping

hytter

Dere kan valge mellom forskjellig typer hytter og en Mongolisk Yurt, alle med et fint utsikt på sjøen!

hytter

omsorgsferie

Spør om mulighetene for omsorgesferien, inkludert med omsorgen den passer til ditt behov slik at ferien din skal være uforglemmelig.

omsorgsferie

området

Området har uendelige muligheter; i hver vanskelighetsgrad, for hver person.

området

 

 

 

 Skåbu Hyttegrend
Hølmyra, 2643 Skåbu, Norge
GPS: latitude| 61.48254208741942 
Longtitude| 9.37633752822876
Tel: +47 46875619
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
acsi
Adac
Bookingcom
Airbnb
Facebook
NAF