• Homepageslider6
  • Home

 

Velkommen til Skåbu Hyttegrend.

 Er du ute etter et godt utgangspunkt for ferie i nærheten av de vakre naturområdene: Jotunheimen, Rondane, Gudbrandsdalen og Peer Gyntvegen? Da er du riktig hos oss. Skåbu Hyttegrend tilbyr møblerte, full utstyrte,selvbetjente hytter og et vakkert campingområdet; derfor er Skåbu Hyttegrend et flott utgangspunkt for sommer eller vinterferie i overveldende natur. Fra alle typer aktiviteter i den praktfulle, koselige Skåbu Hyttegrend kan du ta hver tur du vil, muligheter er store…

Skåbu Hyttegrend er helårsåpent og ligger i nærheten av Skåbu, Oppland. Denne landsbyen er den høyestliggende permanent bebodde landsbygda i Norge (870 moh) og har cirka 600 innbyggere. Skåbu ligger ± 90 km nord for Lillehammer og ± 100 km sør-øst for Lom.

Et opphold på Skåbu Hyttegrend er absolutt anbefalt hvis du leter etter ro og vakker natur; for en uforglemmelig ferie i den urørte naturen hvor stilla er hørbar. Kom til Skåbu Hyttegrend og kos dere!

 


 

 

 

 

camping

Vår camping ligger ved vakre Olstappen innsjø

camping

hytter

Dere kan velge mellom forskjellige typer hytter, alle med et flott utsikt mot sjøen!

hytter

området

Området tilbyr mange turmuligheter til en hver smak.

området

 

 

 

 Skåbu Hyttegrend
Almenningsvegen 92, 2643 Skåbu, Norge
GPS: latitude| 61.48254208741942 
Longtitude| 9.37633752822876
Tel: +47 47707037
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
acsi
Adac
Bookingcom
Airbnb
Facebook
NAF